Сагата около купуването на зала Строител взе нов обрат.  Кметът

...
Сагата около купуването на зала Строител взе нов обрат.  Кметът
Коментари Харесай

Зико пак изтегля купуването на зала „Строител” - нямало политическа подкрепа, все още…

Сагата към пазаруването на зала „ Строител ” взе нов поврат.  Кметът Здравко Димитров на днешния брифинг съобщи в телеграфен жанр, че предлагането ще бъде изтеглено, защото имало да се „ доуточняват ” още неща.  По същият метод на последната сесия точката бе изтеглена по предложение на съветника Владимир Кисьов от Вътрешна македонска революционна организация.
Прочетете още
Още тогава бе ясно, че предлагането Община Пловдив да се дадат 4,9 млн. лв. на компанията „ Метални структури ”  за спортната зала, няма да събере нужния брой гласове. На края на конференцията кметът призна, че предварителните диалози с групите в Общинския съвет са посочили, че няма нужното болшинство.

„ Колко пари дадохме за футбол? А тимовете, които стават първенци няма къде да упражняват и обикалят по частните зали. Чувам какво приказват хора, които не са се събличали по физическо даже.  Зала „ Строител ” е нужна на волейболната Марица, на баскетбола…  Община Пловдив няма даде една стотника за ремонта. От волейболни клуб имат план – те ще поемат всичко. Ми плуването? Имаме първенци, а чак в този момент осигурихме средства за басейна ”, сподели кметът. Той изрично отхвърли тезата, че в „ Колодрума ” двата отбора могат да упражняват. По думите му това оборудване е скъпо за такива действия.

Възможността е била да се построи дребна подготвителна зала с топла връзка към Колодрум, само че по незнайни аргументи за Здравко Димитров – това не се е случило.   Въпреки това кметът ще опитва след няколко сесии отново да внесе предлагането за гласоподаване.  Освен пазаруването на зала „ Строител ” градските управляващи ще строят и подготвителни зали  в регион „ Западен ” за над 7 млн. лв.. Според Зико обаче те не ставали за провеждането на дуели, тъй като били дребни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР